JEAN PauL Mynè

Wij werken wij met de allernieuwste producten van het hoogstaande Italiaanse merk Jean Paul Mynè. Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Wij hebben zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn. Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen. Jean Paul Mynè is opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen.

 

DOC Color


  • Geheel ammoniavrij, zélfs de blondeer!
  • Veel betere resultaten dan de ‘normale’ verf die je gewend bent.
  • DOC colors is de 1e verf zónder water!
  • Niet getest op dieren.
  • Geen enkel ingrediënt bevat dierlijke stoffen, dus geheel veganistisch.
  • De kleurproducten zijn verrijkt met deze volgende natuurlijke ingrediënten.
  • De blondeer droogt niet uit omdat deze uit verschillende oliën bestaat. Er zit zelfs géén ammonia in de blondering wat zelfs het blonderen een stuk minder schadelijk maakt! Terwijl de werking nóg beter is en we nog mooiere resultaten bereiken!

OXILOCK plasma

 

OXILOCK plasma is een exclusieve complexe samenstelling van organische stoffen die door de Jean Paul Myne laboratoria gemaakt zijn. Oxilock maakt het mogelijk om beschadigde keratine vezels weer te herstellen. Oxilock kun je gelijktijdig gebruiken met alle chemische behandelingen in de salon. Je kunt je haar dus bijvoorbeeld verven zonder dat je haar beschadigd. Oxilock herstelt het haar en maakt het weer gezond, het heeft ‘wonderbaarlijke’ resultaten. Het product garandeert veiligheid voor elk type haar en alle technische procedures. Daarnaast beschermt het het haar tegelijkertijd tegen schade door agressieve chemische middelen en het is absoluut vrij van stilistische en kleurstoffen!

Keratine Gold

 

De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

 

Adamantium

 

De keratine van Jean Paul Mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean Paul Mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean Paul Mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

 

Ocrys

 

Ocrys is het gloednieuwe HAIRCARE concept van Jean Paul Mynè met als missie: het haar in de watten leggen. Een nieuw gamma van shampoos, conditioners en maskers die jouw haar verzorgen en verzachten. Je haar heeft er nog nooit zo sterk uitgezien en zacht aangevoeld!

Ocrys is geïnspireerd op de filosofie van mindfulness; de producten vormen een harmonieuze samenwerking tussen haircare in het salon en bij jouw thuis. De producten van Ocrys plaatsen de persoon steeds in het middelpunt. Voor elk type haar bestaat er een unieke oplossing en een uniek product.