kérastase

Geïnspireerd door onze gedegen kennis van de moderne vrouw, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken die het verlangen naar uitzonderlijk mooi haar in vervulling laten gaan. Elke vrouw verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vergt persoonlijke aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te verkrijgen. Kérastase maakt innovatieve, op maat gemaakte producten en rituelen met uitzonderlijke resultaten.

Fusio Dose, een directe haartransformatie


De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés met vier krachtige actieve ingrediënten. Ze bieden verschillende persoonlijke behandelingen voor een direct en zichtbaar blijvend resultaat.

 

De concentrés en boosters vormen de kern van een nieuw systeem met diverse keuzes voor gepersonaliseerde verzorging van Fusio-Dose. Een snel haarverzorgings shot in de salon, voor drukke en veeleisende vrouwen.

Aura Botanica

 

Met Aura Botanica geeft Kérastase antwoord op de grote vraag naar duurzame luxe op het gebied van haarproducten. Ieder product in deze lijn is samengesteld met een unieke formule en heeft een natuurlijke oorsprong van maar liefst 98% waaronder heerlijke kokosolie en arganolie, rijk aan Omega 6 en 9, wat de naam Aura Botanica zeker eer aandoet. De producten zijn tevens biologisch afbreekbaar.
Aura Botanica is bijna 100% natuurlijk. Dat komt door het wegvallen van de siliconen, parabenen en sulfaten; ingrediënten die veel andere shampoo’s wel bevatten. Deze stoffen kunnen zorgen voor vet, dof haar en een geïrriteerde hoofdhuid. Glanzend schoon haar op een natuurlijke wijze!

Elixir Ultime

 

Elixir Ultime: de musthave lijn voor mooi haar dankzij de kracht van essentiële oliën als basis voor deze formule. Kérastase heeft hiermee een schoonheidsritueel in drie stappen ontwikkeld voor glanzend en prachtig stralend haar.

 

Kérastase Elixir is geschikt voor gekleurd haar. Een zeer rijke textuur, zonder het haar te verzwaren. Het is een veelzijdig product verrijkt met een complex van 4 uitzonderlijke oliën. Het haar voelt intens gevoed aan, het is beschermd tegen hoge temperaturen en heeft een anti-frizz effect en geeft het haar zichtbaar meer glans.